Hotel in Drenthe

Drenthe, gelegen in het Noordoosten van Nederland, is een van de meest bezochte provincies onder Nederlandse vakantiegangers. Dit alles heeft te maken met de prachtige natuur en natuurlijk de eeuwenoude hunebedden die zich in deze provincie bevinden. Wil jij ook op vakantie naar Drenthe, dan behoort verblijven in Eext, Veenhof, Eexterzand, Kostvlies, Drouwen, Anderen, Eexterveen, Gieterveen, Bonnerveen, Torenveen, Gasselterboerveen, Gasselternijveen, Drouwenerveen, Anloo, Gasteren en Anderen tot de mogelijkheden. Verblijven doe je natuurlijk in een hotel Drenthe, waar jij op luxueuze wijze kunt genieten van een fantastisch weekendje, weekje of midweekje. Ontdek hieronder direct in welke hotels Drenthe jij tijdens jouw vakantie kunt verblijven, maar welk hotel in Drenthe je ook kiest, de omgeving is prachtig.

Hotels in Drenthe

Er zijn in de provincie Drenthe, en specifiek de regio rondom Gieten, tientallen hotels Drenthe te vinden. Hierbij heb je zelf de keuze uit een luxe hotel, een budget hotel of een hotel Drenthe dat het beste van beide combineert. Hieronder hebben wij alvast drie populaire hotels in Drenthe voor jou op een rij gezet, zodat een keuze maken voor jou alleen maar makkelijker wordt. Lees snel verder en ontdek jouw nieuwe favoriete hotel in Drenthe.

Fletcher Hotel-Restaurant de Hunzebergen in Exloo

Wil jij verblijven in luxe, en daarbij onbeperkt gebruik maken van het wellnesscentrum, dan kun jij in dit hotel Drenthe heerlijk tot rust komen. Neem een duik in het zwembad, train hard in de fitness of kies voor een heerlijke sauna. Daarna kun jij heerlijk slapen in stijlvol ingerichte kamers, die allen zijn voorzien van airconditioning en goed internet. Wat kun je er verder doen: heerlijk eten, bowlen, een drankje doen in de bar of Drenthe verkennen. Meer te weten komen over dit hotel Drenthe, klik dan snel op de onderstaande link.

Meer informatie en boeken

Fletcher Familiehotel Paterswolde in Eelde-Paterswolde

Vier sterren luxe langs het Paterswoldemeer, dat is dit hotel Drenthe. Heerlijk ingerichte kamers, gecombineerd met een Health Club, waar jij helemaal tot rust kunt komen. Ook ontbijten is mogelijk, waarna jij de omgeving kunt gaan verkennen. Breng een bezoekje aan Paterswolde of Eelde. Ook een bezoekje aan Zeehondencrèche Pieterburen behoort vanuit dit hotel tot de mogelijkheden, net als een bezoek aan de stad Groningen. Meer weten over dit hotel in Drenthe, meer over dit viersterrenhotel vind je via onderstaande link.

Meer informatie en boeken

Van der Valk Hotel in Assen

Het is een van de populairste hotels in Drenthe: van der Valk in Assen. Het hotel ligt op slechts 12 minuten rijden van de stad Groningen en heeft in alle kamers gratis WIFI. Op die manier kun je ook op vakantie verbonden blijven. De kamers en suites van het hotel zijn allen luxe ingericht en beschikken over alles wat jij nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Na heerlijk te hebben gegeten in het hotel kun jij de omgeving verkennen: ga bijvoorbeeld naar het TT-circuit of de nabijgelegen golfbaan. Wil jij direct meer ontdekken over dit hotel Drenthe, dan moet je meteen verder lezen.

Meer informatie en boeken

Hotel de Bonte Wever in Assen

Hotel de Bonte Wever in Assen ligt aan de rand van de stad aan het Asserbos. Vanuit dit hotel is het slechts 10 minuten rijden naar het TT-circuit. Elke van de hotelkamers is ingericht met alles wat jij nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Ook een dagje naar de stad Groningen behoort tot de mogelijkheden, want deze stad ligt op slechts 30 minuten afstad. In het hotel zelf kun je heerlijk genieten in het zwembad met solarium, de sauna of een van de kruidenbaden. Ook eten in de Bonte Wever is geen probleem, het restaurant van het hotel heeft tientallen buffet- en à-la-cartegerechten. Ontdek snel meer over dit hotel in Drenthe!

Meer informatie en boeken