Hotel Dwingeloo

Wil je er even tussenuit? Boek dan een verblijf bij hotels in Dwingeloo, in het groenste dorp van Europa. Alle hotels Dwingeloo grenzen aan Nationaal Park Dwingerveld waar je uren kunt wandelen en fietsen. In het grote bos- en heidegebied kun je prachtige foto’s maken van de natuur, maar ook van de schaapskudde die hier vrij rondloopt. Reserveer een overnachting in Fletcher Hotel-Restaurant de Borken, Hotel Wesseling of Hotel de Woudzoom en geniet van de prachtige omgeving. Vanuit je hotel Dwingeloo breng je eenvoudig een bezoekje aan het Planetron, één van de grootste planetarium voorlichtingscentra van Nederland.

Fletcher Hotel-Restaurant de Borken

Deze viersterrenaccommodatie ligt aan de rand van natuurgebied Dwingerveld. Na een dag in de buitenlucht neem je een duik in het binnenzwembad en ontspan je in de sauna. De heerlijkste diners in één van de hotels Dwingeloo, eet je hier in het a la carte restaurant. Vanuit het hotel Dwingeloo kun je goed winkelen in het centrum van Assen of Hoogeveen. Je hebt de natuur en de stad binnen handbereik. Na een goede nachtrust in je comfortabele kamer ben je weer helemaal klaar voor de nieuwe dag. Wordt het een fiets- of wandeltocht?

Meer informatie en boeken

Hotel Wesseling

Eén van de oudste hotels van Nederland ligt in het middelpunt van twee Drentse Nationale Parken. Laat je verwelkomen door de 13e generatie van één van de oudste hotels Dwingeloo. Proef tijdens je geweldige verblijf hun wereldberoemde huisgemaakte appelcake eens. Fietsenverhuur vind je naast het logement. Er zijn diverse arrangementen te reserveren, zoals het Shakespeare arrangement. Geen zin om na een lange dag uit eten te gaan? Je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt hier gewoon een reservering maken op basis van half pension. Laat je volledig in de watten leggen in dit prachtige, oude hotel Dwingeloo.

Meer informatie en boeken

Hotel de Woudzoom

Op zoek naar wellness in een hotel Dwingeloo? Na een dag wandelen, kom je weldadig tot rust in de wellnessruimte met privé sauna. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de streekproducten uit de eigen regio. Vlees, kaas en andere ingrediënten worden bij leveranciers uit de buurt ingekocht. Zo geniet je tijdens je verblijf altijd van verse, smaakvolle gerechten. Paardenliefhebbers kunnen hier uitstekend hun paarden stallen in de paardenstalling. Er is ook een weidegelegenheid. Er zijn diverse arrangementen bij de Woudzoom te boeken. Op dit logeeradres combineer je ontspanning met actieve natuurwandelingen.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Dwingeloo en vind jouw ideale vakantie

Een overnachting in één van de mooiste brinkdorpen van Nederland biedt naast natuur ook voldoende mogelijkheden tot het maken van uitstapjes. Je kunt een uitstapje maken naar de stad Groningen waar je de beroemde Martinitoren kunt bekijken. Er zijn ook diverse musea te vinden waaronder het Stripmuseum aan de Westerhaven. Dit is erg leuk om te laten zien aan kinderen. Met een verblijf in één van de hotels Dwingeloo ben je zo midden in de natuur, maar ook in de grote steden. Een leuke afwisseling voor jong en oud is zo geregeld met het boeken van een hotel in Dwingeloo.