Hotel Dokkum

Op zoek naar een geschikt hotel Dokkum? Je kunt voor een geweldig verblijf in Dokkum, boeken bij het Eurohotel, Bilderberg Landgoed Lauswolt of het Bastion Hotel Leeuwarden. Dokkum is één van de elf steden van Friesland en is natuurlijk bekend van de Elfstedentocht. Het is de vijfde winkelstad van Friesland, dus je kunt hier naar hartenlust shoppen. Elk jaar vinden er in de zomer stadsfeesten plaats, ideaal te combineren met een verblijf in de hotels Dokkum. Bezoek ook eens het Bonifatiuskapel of de Korenmolen. De bekende grachten van Dokkum en omgeving kun je ontdekken via een rondvaartboot met een gids.

Eurohotel

Kun je geen hotel Dokkum vinden? Deze accommodatie in Leeuwarden is goed te bereiken en je kunt gratis parkeren rondom het hotel. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar en zijn comfortabel ingericht. Elke hotelkamer is uitgerust met een douche, toilet, kleurentelevisie en föhn. Er zijn diverse arrangementen te boeken, zoals het bed en boot arrangement. Deze locatie ligt dichtbij de hotels in Dokkum. Als je voor een groep naar een hotel Dokkum zoekt, dan ben je hier op het juiste adres. Er worden ook groepsarrangementen aangeboden en met het vele aantal kamers is het geschikt voor een groep.

Meer informatie en boeken

Bilderberg Landgoed Lauswolt

Als je op zoek bent naar een luxe hotel in Dokkum, dan ben je op dit landgoed helemaal thuis. Het ligt verscholen in de natuur van Friesland dichtbij Dokkum. In deze vijfsterren accommodatie staat persoonlijke service en gastvrijheid hoog in het vaandel. Je kunt heerlijk dineren in restaurant de Heeren van Maxima, welke bekroond is met een Michelinster. Er worden alleen regionale producten en lokale ingrediënten gebruikt en dit proef je. Je verblijft op een prachtig landgoed en je kunt eten in een top restaurant. Wat een geweldig vooruitzicht.

Meer informatie en boeken

Bastion Hotel Leeuwarden

Dichtbij het centrum ligt deze drie sterren logement, welke voorzien is van alle moderne gemakken. Het heeft een gezellige bar en a la carte restaurant waar je altijd terecht kunt voor een drankje of een hapje. Tijdens een weekendje weg kun je jouw fitnessschema gewoon bijhouden in de fitnessruimte. Na het sporten kun je de omgeving verkennen met een gratis stadplattegrond en kan er een lunchpakketje samengesteld worden. Deze accommodatie ligt nabij de hotels Dokkum en is erg centraal gelegen nabij alle uitvalswegen. Voor de lekkere trek in de avond staat er een vending machine.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Dokkum en vind jouw ideale vakantie

Tijdens je verblijf in één van de hotels in Dokkum, hoef je je geen moment te vervelen. Je kunt een stadswandeling door het historische centrum maken of een fluisterboot huren. Met een verblijf in een hotel Dokkum heb je de mogelijkheid om de verschillende wandelroutes door Dokkum te bewandelen, om vervolgens neer te strijken een terrasje. Als je net wat minder goed weer treft, kun je met de kinderen naar het indoorspeelparadijs. Hier zijn de kleintjes uren zoet. De vele restaurants in het centrum bieden een goede afwisseling voor een meerdaags verblijf in deze schitterende veelzijdige plaats. Kom genieten in een hotel in Dokkum.