Hotel Diever

Op zoek naar een weekendje weg in een bosrijke rustige omgeving? Diever ligt in de gemeente Westerveld in West-Drenthe. Het plaatsje is omringd met natuurgebied. Je stapt zo vanuit je hotel in Diever het bos in. Er is in West-Drenthe genoeg te ondernemen wanneer je op zoek bent naar hotels in Diever. Als je op zoek bent naar een leuke accommodatie dan kun je verblijven in Landhotel Diever, Fletcher Hotel-Restaurant de Borken of De Wapster Herberg. Vanuit je logement ben je zo in Nationaal Park Drents-Friese Wold waar je heerlijke wandelingen kunt maken of het gebied verkent per fiets.

Landhotel Diever

Als je wilt genieten van een verblijf waar je de lokale Drentse streekproducten kunt proeven, dan is dit adres een goed keuze uit het aanbod hotels Diever. Niet alleen honden zijn welkom in dit sfeervolle landhotel, maar ook paarden. Als je een overnachting wilt boeken met paarden dan kunnen de paarden in de wei verblijven. De meeste kamers hebben weidezicht. Terwijl jij geniet van een heerlijk drankje op de kamer kun je precies zien hoe het met de paarden gaat. Voor paardenliefhebbers is dit hotel Diever een goede keuze. Na een lange wandeling kun je genieten van een massage of voetreflexmassage.

Meer informatie en boeken

Fletcher Hotel-Restaurant de Borken

Deze viersterren accommodatie ligt nabij Dwingeloo. Het heeft erg comfortabele kamers waar je goed kunt uitrusten na een lange fietstocht. Overdag vertoef je in de frisse buitenlucht en in de avond geniet je van een wijntje in de brasserie bij de openhaard. Je kunt gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Als je op zoek bent naar een adres in Diever waar je comfortabel kunt genieten van de rust en de natuur, dan is neerstrijken in dit hotel Diever een goed idee.

Meer informatie en boeken

De Wapster Herberg

Een van de gezelligste familie hotels Diever is de Wapster Herberg. Je wordt wakker midden in de natuur, want dit hotel Diever is omgeven door maar liefst drie Nationale Parken. Het is gelegen tussen het Nationaal Park Drents-Friese Wold, De Weerribben en Dwingelderveld. Geniet van alle luxe tijdens je verblijf. In dit hotel Diever zijn diverse arrangementen te boeken, zoals het Wapser Wellness of Drentse Fiets Pruverij. Je kunt na een lange dag in de buitenlucht heerlijk bijkomen in de hoteltuin met grote vijver en waterval. Wist je dat dit hotel de grootste parasol van het noorden heeft?

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Diever en vind jouw ideale vakantie

Wanneer je op zoek bent naar een actief weekend of midweek weg, dan is Diever de plaats bij uitstek om te verblijven. Je bent binnen een mum van tijd bij de hunebedden. Het pittoreske centrum wordt gevormd door een Brink. Jaarlijks wordt in het openluchttheater een toneelstuk van Shakespeare opgevoerd, dit trekt duizenden bezoekers. Er zijn vele markten te bezoeken, zoals een boekenmarkt of een kunstmarkt. Een hotel in Diever kan goed gecombineerd worden met een uitstapje aan de dierentuin Emmen of het Planetron. Een veelzijdig verblijf boek je bij een hotel in Diever. Er is genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar hotels Diever.