Hotel Bedum

Groot fan van Arjen Robben? Hij is geboren en getogen in dit gezellige dorp, welke een zeer rijke historie heeft. Het ligt maar op 35 kilometer afstand van Schiermonnikoog, ideaal dus om jouw verblijf in een hotel in Bedum te combineren met een bezoekje aan de Waddeneilanden. In deze plaats is waterrecreatie erg in opkomst wat het de ideale omgeving maakt om te gaan vissen of te kanoën. Verblijven in een hotel Bedum kan bij Hotel ’t Gemeentehuis, het Hampshire hotel of bij The Student Hotel. Hotels in Bedum en omgeving zijn er dus genoeg.

Hotel ’t Gemeentehuis

Een hotel Bedum waar huisdieren welkom zijn, vind je niet zo snel. Maar als je hier in dit hotel in Bedum verblijft dan is dat geen probleem. Op aanvraag worden er dieetmenu’s bereid voor wanneer je een glutenallergie of een koemelkallergie hebt. Ook zijn er barbecuevoorzieningen voor de zomerse avonden. Kiezen uit hotels Bedum wordt zo eenvoudig, deze plek is geschikt voor iedereen. Als je de prachtige omgeving van hotels in Bedum wilt verkennen dan kun je bij dit hotel Bedum een fiets huren. Ontdek de historie van het dorp en trek het natuurgebied in.

Meer informatie en boeken

Hampshire hotel

Wanneer een hotel Bedum je niet aanspreekt, kun je ook kiezen voor deze accommodatie in Groningen. Het ligt dichtbij het Groninger Museum en de terrassen. Er zijn hier diverse arrangementen te boeken om de stad te ontdekken. Er zijn ook volledig ingerichte appartementen te huur, ideaal voor het hele gezin. Neem plaats in het Grand Café voor een lekkere koffie en ga vervolgens de stad ontdekken. Fitnessliefhebbers kunnen sporten in de fitnessruimte, zo hoef je je trainingsschema niet te onderbreken tijdens een weekendje weg. Als de stad te druk voor je wordt, kun je altijd de kleinere dorpjes bezoeken.

Meer informatie en boeken

The Student Hotel

Een uniek concept wat geheel anders is dan de andere hotels Bedum. Deze keten richt zich voornamelijk op studenten. Naast het huren van een kamer voor een lange periode, zoals een jaar, kun je hier nu ook een kamer huren voor een nacht. Ideaal wanneer je nog even vast wilt houden aan het vrije studentengevoel. Het gebouw heeft een mooi design en is erg betaalbaar. Je kunt hier mensen ontmoeten die vanuit alle werelddelen hier zijn neergestreken om te studeren aan de Universiteit Groningen. Dit nieuwe pand heeft een restaurant waar de gerechten in tapas stijl worden geserveerd.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Bedum en vind jouw ideale vakantie

Vanuit de hotels Bedum ben je zo bij de bijzondere beelden en monumenten van het dorp. Deze verwijzen naar de eigenschappen, gebeurtenissen en de geschiedenis van de omgeving. De fiets is hiervoor een goed vervoersmiddel. Niet alleen het dorp zelf is de moeite waard om te verkennen, maar ook de omliggende natuur. Visliefhebbers kunnen naar hartenlust vissen. Als het weer wat minder goed is, kun je fijn zwemmen in het overdekte zwembad. Voor een afwisselend weekendje weg ben je hier op de juiste plek. Je geniet van de rustige omgeving en bent binnen tien minuten in de grote stad.