Tips om te besparen op hotels

Tips om te besparen op hotels

Er zijn natuurlijk talloze manieren om te besparen op hotels. Zo kun je kiezen voor een goedkoper hotel, waardoor je minder faciliteiten hebt, maar er zijn ook slimmere opties. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een hotel buiten het centrum of een kortingscode gebruiken, waardoor je nog net een beetje extra bespaart op het totaalbedrag. Hieronder drie tips die jou gaan helpen om te besparen op hotels tijdens jouw vakantie.

Ga op vakantie naar een goedkope stad

De stad waar jij naartoe gaat hoeft niet altijd duur te zijn. Met name in Oost-Europa zijn er veel leuke steden te vinden waar jij voor een habbekrats verblijft in een mooi hotel. Denk eens aan steden als Praag, Boedapest of Krakau. Drie prachtige steden met een lange historie, maar nog niet zo toeristisch, waardoor de prijzen er relatief laag zijn.

Kies een hotel net buiten het centrum

Het loont in de meeste gevallen om te kiezen voor een hotel net buiten de stad. Je hebt dan vaak meer faciliteiten voor hetzelfde geld of je bespaart simpelweg geld. Het enige nadeel: je zult even moeten reizen naar het stadscentrum. De meeste grote steden hebben echter een uitgebreid metronetwerk, waar je voor een klein bedrag een hele week, weekend of een dag gebruik van kunt maken. Zo ben je binnen no-time in het centrum en bespaar je ook nog veel op de kosten van je hotel. Je maakt jouw vakantie op een makkelijke manier veel goedkoper.

Kortom, besparen op hotels is eenvoudig

Besparen met Booking.com kortingscodes is dus onwijs eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is voor de boeking een kortingscode in te vullen. Hierna wordt de korting direct verrekend met de prijs. Zo ga je nog voordeliger op vakantie dan je al deed door te boeken met Booking.com, de grootste aanbieder van hotelkamers ter wereld. Daarnaast spaar je ook nog eens punten, waardoor je bij vijf vakanties een extra’tje kunt verwachten van de boekingswebsite.