Hotel Zorgvlied

Hotel Zorgvlied

Dichtbij Meppel, Groningen en Assen ligt het dorp Zorgvlied. Een prettig verblijf boek je bij één van de hotels Zorgvlied. Een uitstekende hotelkamer boek je bij Fletcher Hotel-Restaurant de Zon, Hotel aan de Vaart of Hotel de Woudzoom. Vanuit het hotel in Zorgvlied kun je diverse uitstapjes in de omgeving maken. Tientallen grafheuvels en hunebedden liggen op steenworp afstand van de hotels Zorgvlied. Je kunt een bezoekje brengen aan het vlinderparadijs Papiliorama, wat erg leuk is voor kinderen. Het Archeologisch Centrum West-Drenthe toont een afwisselende collectie archeologische schatten. Boek een hotel in Zorgvlied en ga terug in de tijd.

Fletcher Hotel-Restaurant de Zon

Voor een comfortabel hotel Zorgvlied, ben je hier op het juiste adres. Overdag trek je erop uit in de bossen, hei en de zandverstuivingen en in de avond kom je bij in de sauna. Je kunt gebruik maken van het solarium en de fitnessruimte. Na een goede nachtrust in één van de comfortabele kamers van dit hotel Zorgvlied geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Na een stevig ontbijt ben je weer klaar om op pad te gaan. Dit is één van de hotels in Zorgvlied die aan de turfroute ligt. Je stapt zo vanuit je hotelkamer de natuur in.

Meer informatie en boeken

Hotel aan de Vaart

Als je op zoek bent naar een karakteristiek verblijf, dan is deze accommodatie een aanrader. Je kunt hier elektrische fietsen huren om een fietstocht door het natuurgebied te maken of je kunt heerlijk wandelen in de omgeving. Dit is één van de weinige hotels Zorgvlied die ook groepsreizen aanbiedt. Je boekt hier een compleet verzorgde vakantiereis met verschillende excursies. Aan de Vaart wordt dan de standplaats voor de uitstapjes. Leuk als je onder begeleiding meer van de omgeving wilt zien. Deze reizen ook te reserveren voor groepen. Leuk voor actieve senioren.

Meer informatie en boeken

De Wapster Herberg

Ben je op zoek naar een hotel Zorgvlied wat omringd wordt door de Nationale Parken? De Wapster is dan de plek om te overnachten. Nationaal Park Drents Friese Wold, De Weerribben en Dwingelderveld liggen om deze accommodatie heen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij de gastheer en gastvrouw. Je komt hier dan ook niets tekort. Met de nostalgische inrichting voel je je hier al snel thuis. De grote hoteltuin heeft een grote vijver met een waterval waar je heerlijk bij kunt komen na een lange tocht door de natuur. Luxe, sfeer en persoonlijke aandacht staan centraal.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Zorgvlied en vind jouw ideale vakantie

Combineer de vele uitgestrekte natuurgebieden met winkelen in de grotere steden. Een afwisselend verblijf voor jong en oud boek je eenvoudig bij een hotel Zorgvlied. Ideaal om met kinderen de leuke dierentuin van Emmen te bezoeken of om te winkelen in de hoofdstad van Drenthe, Assen. Het voordeel van een verblijf in één van de hotels Zorgvlied is dat huisdieren welkom zijn. De bossen lenen zich uitstekend voor lange wandelingen met de hond. Gezellig op pad met je viervoeter is dus geen enkel probleem bij een hotel Zorgvlied. Ontdek de vele mogelijkheden van hotels in Zorgvlied.