Hotel Wehe-den Hoorn

Hotel Wehe-den Hoorn

Geniet van de rust in dit mooie landelijke dorpje. In de hotels Wehe den Hoorn kun je prima onthaasten en even terugtrekken uit de drukte van alledag. Het ligt nabij het Lauwersmeer, ideaal dus wanneer je van kanoën of varen houdt. Vaarrecreanten strijken dan ook graag neer in deze regio. Elke derde zaterdag van de maand kun je in Leens terecht voor een streekmarkt. Overnachten kun je in een hotel in Wehe den Hoorn en omgeving, zoals Hotel het Klooster, de Oude Smidse of Hotel Waddenweelde. Laat de stress van je afglijden en onthaast in een landelijke omgeving.

Hotel het Klooster

Eén van de bijzondere hotels in Wehe den Hoorn, is deze accommodatie. De naam dankt aan het feit dat deze residentie vroeger een klooster was. En dat is nog aan alles te zien. Dit maakt het een bijzonder hotel in Wehe den Hoorn. Er wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van streek ingrediënten, welke te proeven zijn in het restaurant. Elke kamer is voorzien van een eigen kleur en heeft verschillende gedichten aan de muur. Als je op zoek bent naar een uniek hotel Wehe den Hoorn, dan is zo’n inspirerende kamer een echte aanrader.

Meer informatie en boeken

De Oude Smidse

Een stukje verderop van de hotels Wehe den Hoorn, ligt deze oude smederij. De kamers zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Met het mooie weer geniet je, onder het genot van een drankje, van het zonnetje op het ruime terras. Deze oude smederij heeft een bistro en een bar restaurant. Hotelgasten kunnen relaxen in de hotellounge en de geslaagde dag nog eens overdenken. Vanuit deze locatie kun je plannen maken om bijvoorbeeld Pieterburen te bezoeken of om een fietstocht door de mooie natuur te maken. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien dus je hoeft niet perse weg.

Meer informatie en boeken

Hotel Waddenweelde

Niet alleen vanuit een hotel Wehe den Hoorn ben je zo bij Pieterburen, maar als je hier verblijft heb je vanuit je kamer uitzicht op het zeehondencentrum. Hier bevindt zich tevens het startpunt voor wadlopen en begint het Pieterpad. Het heeft maar liefst drie restaurants en is zeer kindvriendelijk ingericht met een kinderspeeltuin. Voor vertier hoef je dit logement niet te verlaten. Je kunt er heerlijk zwemmen of bijkomen in de sauna. Huisdieren zijn welkom. Op zoek naar een luxe hotel Wehe den Hoorn? Dan kan dit weleens de accommodatie zijn waarnaar je op zoek bent.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Wehe-den Hoorn en vind jouw ideale vakantie

Als je rust wilt combineren met uitstapjes dan kun je terecht bij één van de vele hotels Wehe den Hoorn. Vanuit deze plaats maak je uitstapjes naar de Wadden of kun je de zeehonden bekijken. Je kunt urenlang wandelen in het Waddengebied om vervolgens goed tot rust te komen in dit landelijke dorpje. En als je genoeg uitgerust bent, dan kun je de drukte weer opzoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een klimparcous beklimmen in Adventure Park Waddenfun of een relaxed boottochtje maken op het Lauwersmeer. In het rustige dorp heb je zeker een weldadige nachtrust.