Hotel Uitwellingerga

Hotel Uitwellingerga

Voor een vakantie aan het water of in het Friese merengebied boek je hotels in Uitwellingerga. Je kunt verblijven in Hotel Herberg Joure, Hajé hotel Joure of bij het Stayokay Sneek. Dit zijn goede keuzes wanneer je op zoek bent naar hotels in Uitwellingerga. Dit plaatsje ligt ten Zuidoosten van Sneek en biedt volop watersportmogelijkheden. Je kunt hier een bootje huren om de omgeving te verkennen en aan te meren bij de vele terrassen langs het water. Met een verblijf in een van de hotels Uitwellingerga ga je een heerlijke watervakantie tegemoet.

Hotel Herberg Joure

Voor een echt Friese beleving in een hotel Uitwellingerga overnacht je in dit monumentale en huiselijke herberg. Bij binnenkomst heeft het iets weg van een Bed en Breakfast door de huiselijke sfeer die in het gebouw uitademt. Je overnacht in stijlvol ingerichte kamers die elk een andere Friese naam hebben met een mooie symboliek. Ontbijten kan in de gelagkamer waar je een ontbijt krijgt met een Fries tintje. Voor een echt Friese hotel Uitwellingerga ben je hier op het juiste adres. Na een dag op het water doorgebracht te hebben, kun je uitrusten op het zonnige terras.

Meer informatie en boeken

Hajé hotel Joure

Hier kun je niet alleen goed overnachten, maar ook nog eens genieten van de biologische keuken. De comfortabele kamers zijn voorzien van alle faciliteiten om je verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. Enkele kamers hebben een bubbelbad en er is zelfs een luxueuze suite te reserveren. Na een goede nachtrust kun je uitgebreid ontbijten en je kunt zelfs kiezen uit verschillende superfoods. Voor een goed diner hoef je deur niet uit. In het sfeervolle restaurant worden gerechten geserveerd, gemaakt van pure biologische producten en streekingrediënten. Een boek lezen, kan in de bibliotheek.

Meer informatie en boeken

Stayokay Sneek

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijk hotel in Uitwellingerga dan is dit hostel een goede keuze. Met het water voor de deur verken je de omgeving per waterfiets of kajak. Dit is leuk voor de al wat oudere kinderen. Voor de kleintjes is er een kinderspeelplaats en een speelhoek. Tijdens de weekenden en vakanties zijn er allerlei kinderactiviteiten. In het watersportcafé geniet je van het uitzicht over de Haukesloot. De waterrijke omgeving kun je niet alleen per boot, maar ook op de fiets verkennen. Fietsen huur je bij de receptie.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Uitwellingerga en vind jouw ideale vakantie

Een watervakantie begint bij een hotel in Uitwellingerga. In deze waterrijke omgeving zijn er volop activiteiten voor zowel de kinderen als de ouders. Voor culturele activiteiten kun je het Fries Scheepvaart museum bezoeken of het Nationaal Modelspoormuseum. In de stad Sneek zijn er volop winkels om de hele dag te kunnen shoppen, om vervolgens uit te rust op een van de vele terrassen. In de plaats zelf kun je een sloep of een jacht huren om de mooie Friese meren te verkennen. Een afwisseling van water en cultuur vind je voor de deur van een hotel Uitwellingerga.