Hotel Tzummarum

Hotel Tzummarum

Op steenworp afstand van de Waddenzee kun je heerlijk uitwaaien in de hotels in Tzummarum en omgeving. Het dorp staat bekend om de vele activiteiten en levendigheid, waar je als toerist het gevoel hebt meer dan welkom te zijn. Elk jaar wordt er hier wel een dorpsfeest of braderie gehouden. Een hotel Tzummarum is de uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Als je op zoek bent naar een hotel in Tzummarum kun je goed verblijven in het Eurohotel, Bastion hotel Leeuwarden of het Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden. Vanuit een hotel Tzummarum ben je zo in Harlingen of Leeuwarden.

Eurohotel

Na een dag doorgebracht te hebben in Harlingen kom je volledig tot rust in deze accommodatie. Je verblijft in een comfortabele kamer welke is uitgerust met een douche, toilet, een kleurentelevisie en een föhn. Voor groepen zijn er speciale groepsmenu’s die je tijdens je verblijf kunt bestellen. Ook kun je gebruik maken van de heerlijke buffetten. Je kunt vooraf of tijdens je verblijf kiezen uit verschillende arrangementen. Dat maakt je verblijf in een hotel Tzummarum nog leuker. Buiten dit hotel kun je de geschiedenis van Leeuwarden te voet ontdekken. Winkels en restaurants vind je in de nabije omgeving.

Meer informatie en boeken

Bastion Hotel Leeuwarden

Met de gratis stadsplattegrond in de hand en een lunchpakket in je rugzak kun je omgeving van je accommodatie in je eigen tempo verkennen. Als je hotels in Tzummarum of omgeving zoekt, dan vind je in deze Bastion alles wat je nodig hebt om comfortabel te verblijven. Na een wandeling door de historische binnenstad kun je terecht voor een drankje in de gezellige bar. De uitgebreide menukaart van het a la carte restaurant biedt volop keuze voor een geslaagde maaltijd. Als je na de maaltijd zin hebt in een sigaret stap je gewoon de rokerslounge in.

Meer informatie en boeken

Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

Als je op zoek bent naar een hotel Tzummarum waar je jouw huisdier kunt meenemen, dan mag dit hier. Mits je hond niet meer weegt dan tien kilo. In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken met de hond aan de Waddenzee. Als je trek hebt in een kopje koffie kun je hiervoor terecht in de bar of het terras, maar je kunt ook op de kamer koffie maken. Je hebt namelijk koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Na een goede nachtrust op je comfortabele kamer kun je in de ochtend uitgebreid ontbijten met het ontbijtbuffet.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Tzummarum en vind jouw ideale vakantie

Vanuit de hotels Tzummarum heb je veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Het plaatsje ligt dichtbij de Waddenzee. Het is een goede uitvalsbasis om tot rust te komen, maar ook om de omgeving te verkennen. Je kunt een boottocht maken in Harlingen of de vuurtoren bezoeken. In Leeuwarden kun je het Eisinga Planetarium bezoeken of het Nationaal Keramiekmuseum. Wil je de echte Friese cultuur opsnuiven? Bezoek dan eens het Fries museum. Laat je verwonderen door het kasteel Poptaslot. Met een verblijf in een van de hotels Tzummarum ontdek je Friesland pas echt.