Hotel Steenwijk

Hotel Steenwijk

Deze oude vestingstad is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar natuurgebieden zoals De Wieden en De Weerribben, maar ook om te lekker varen naar Giethoorn. Als je op zoek bent naar een combinatie van natuur en een sfeervolle stad kan kun je terecht voor hotels in Steenwijk bij De Dames van de Jonge Hotel-Restaurant, Fletcher Hotel-Restaurant de Borken of Hotel van der Valk Wolvega-Heerenveen. Je kunt in de omgeving van de hotels Steenwijk uren wandelen door het laagveengebied. Als je een boot hebt kun je deze aanleggen in de jachthaven aan het Steenwijker Diep.

Hotel De Dames van de Jonge Hotel-Restaurant

Als je op zoek bent naar een romantisch hotel Steenwijk of omgeving, dan is deze rustieke accommodatie een aanrader. Je kunt hier fluisterboten huren om de waterrijke omgeving te verkennen. Ook vanuit het terras kun je genieten van het aangrenzende water. Niet alleen kun je goed door de omgeving fietsen, maar je kunt hier ook urenlang wandelen door de omgeving. Of wat dacht je van een romantische avondwandeling? Past bij de stijl van de accommodatie zelf. Je uitgebreid dineren in het restaurant of een heerlijke koffie drinken in de tuinkamer van het restaurant.

Meer informatie en boeken

Fletcher Hotel-Restaurant de Borken

Een hotel Steenwijk midden in de natuur vind je in dit landhotel. Het is van alle luxe faciliteiten voorzien om je verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. Je kunt gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en de sauna. Als je met de motor komt dan kun je deze in de motorstalling parkeren. De omgeving leent zich perfect om te toeren met de motor. Mocht het weer wat slechter zijn dan kun je in deze accommodatie kegelen. Dit hotel Steenwijk grenst aan nationaal park Dwingelderveld. Met een huurfiets kun je de prachtige omgeving verkennen van de hotels in Steenwijk verkennen.

Meer informatie en boeken

Hotel van der Valk Wolvega-Heerenveen

Als je op zoek bent naar hotels Steenwijk met veel mogelijkheden, dan kun je vanuit deze locatie allerlei uitjes ondernemen tijdens je verblijf. Het ligt aan natuurgebied De Weerribben welke je uitstekend per fiets kunt verkennen. Fietsen hoef je niet mee te nemen, deze huur je gewoon bij de receptie. Je elektrische auto kun je opladen bij twee laadpunten. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar zodat je vol energie aan de nieuwe dag kunt beginnen. In de hotelbar kun je genieten van een drankje op het terras of in de avond bij de open haard.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Steenwijk en vind jouw ideale vakantie

Met een hotel in Steenwijk heb je veel mogelijkheden om uitstapjes te maken in de stad zelf maar ook in de omgeving. Je kunt de authentieke smederij bezoeken of het Geologisch Museum Wolterholten. Als je een hotel Steenwijk boekt, kun je ook de omgeving van Giethoorn verkennen. Je kunt een fluisterboot huren en in de omgeving aanmeren voor een picknick. De vele nationale parken zijn allemaal op korte afstand van een hotel in Steenwijk te bereiken. Deze plaats is ook een goed uitvalsbasis om Friesland te bezoeken. Voor een veelzijdige vakantie kom je naar Steenwijk.