Hotel Sexbierum

Hotel Sexbierum

Wanneer je op zoek bent naar hotels in Sexbierum zijn er een aantal verblijfsmogelijkheden, zoals het Eurohotel, Beach Hotel de Vigilante of het Bastion hotel Leeuwarden. Het plaatsje ligt tussen Harlingen en Franeker in. Je bent dus zo bij de Waddenzee. Voor kinderen is er een overdekt speelparadijs dichtbij het hotel in Sexbierum. Er worden regelmatig braderieën en rommelmarkten in het dorp gehouden. Met het boeken van hotels Sexbierum ben je zo aan de kust, maar ook te midden van de prachtige natuur. Je kunt dus kiezen uit hetgeen waarin je zin hebt om te gaan doen.

Eurohotel

Rondom het hotel kun je gratis parkeren. Met de auto kun je de omliggende dorpen van Sexbierum verkennen of de grotere plaatsen zoals Leeuwarden. Er zijn vooraf of tijdens je verblijf verschillende arrangementen bij te boeken. Als je een waterliefhebber bent, kun je een bed en boot arrangement boeken. In het restaurant van deze accommodatie kun je aanschuiven voor het ontbijt, een lunch of een smaakvol diner. Je logeert in een comfortabele kamer welke van alle gemakken voorzien is. Na een goed ontbijt kun je het historische centrum van Leeuwarden bezoeken of ontdek je de naburige dorpen.

Meer informatie en boeken

Hotel de Vigilante

Eén van de luxere hotels Sexbierum is deze accommodatie, waar je alles hebt voor een prettig verblijf. Het is gelegen aan het IJsselmeer en ligt op nog geen vijf kilometer afstand van de Waddenzee. Je hebt dus keuze om te zwemmen in zoet water of zout water. Of je nu graag wilt bowlen of een ijsje wilt halen in de ijssalon, het kan hier allemaal. Als gast mag je gratis gebruik maken van de gasten computer, handig als je iets snel wilt opzoeken. Er is een was- en strijkservice, roomservice en een smaakvol lunchpakket kan voor je worden klaargemaakt.

Meer informatie en boeken

Bastion hotel Leeuwarden

Een betaalbaar hotel Sexbierum boek je bij het Bastion. Deze driesterren accommodatie ligt dichtbij het centrum en je staat zo in de historische binnenstad. Met de 24-uurs receptie hoef je niet op de klok te kijken als je een prangende vraag hebt. In de gezellige bar en het a la carte restaurant kun je altijd terecht voor een drankje of een maaltijd. Met zoveel restaurants om de hoek kun je natuurlijk ook kiezen uit de vele restaurants in het centrum. Je mag gebruik maken van de fitnessfaciliteiten en de lunchpakket service.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Sexbierum en vind jouw ideale vakantie

Met een verblijf in een hotel Sexbierum ben je verzekerd van een verblijf dichtbij de kust. Je kunt in de omgeving van hotels in Sexbierum volop watersporten of boottochten maken. In Franeker kun je een bezoekje brengen aan het Kaatsmuseum of Theater de Koornbeurs, waar je verschillende soorten uitvoeringen kunt bijwonen. Of je nu lekker wilt uitwaaien aan het strand of in het Westerhitzumerbos blauwe reigers wilt spotten, met het boeken van een hotel Sexbierum ben je omgeven door mogelijkheden. Bezoek eens een gezellige braderie en maak kennis met de vriendelijke inwoners.