Hotel Ouwe Syl

Hotel Ouwe Syl

Wil terug naar de sfeer van vroeger? Met een verblijf in één van de hotels in Ouwe Syl ga je terug in de tijd. Het beschermd dorpsgezicht ademt de sfeer van vroeger uit. De omgeving van deze plaats leent zich uitstekend om je te onthaasten en om even geen stress te ervaren. De plaats ligt in de monding van de vroegere Middelzee en ligt in een waterrijke omgeving. Als je van varen houdt, is dit dorp een goede uitvalsbasis om neer te strijken. In deze plaats kom je tot rust en start je fit aan een nieuwe dag.

Eurohotel

Deze accommodatie ligt erg centraal en is een goede uitvalsbasis om uitstapjes te maken naar omliggende dorpen of om Leeuwarden te bezoeken. In dit hotel kom je niets tekort. Je logeert in comfortabele kamers en je kunt hier diverse arrangementen boeken om je verblijf nog leuker te maken. Rondom het hotel kun je gratis parkeren. Als je de auto wilt laten en staan en het historische centrum van Leeuwarden wilt bezoeken, dan is dit geen enkel probleem. Als je op zoek bent naar een hotel Ouwe Syl voor een groep, dan ben je hier op het juiste adres.

Meer informatie en boeken

Bastion hotel Leeuwarden

Als je op zoek bent naar hotels Ouwe Syl dan kun je bij het Bastion voordelig logeren. Met voldoende fitness faciliteiten kun je in de ochtend eerst even fitnessen voordat je de omgeving verkent. Bij terugkomst kun je dineren in het a la carte restaurant om vervolgens een afzakkertje te drinken in de gezellige bar. Het heeft een 24-uurs receptie die je altijd kunt bereiken. Als je vergeten bent wat lekkers mee te nemen dan kun je terecht bij de vending machine om de lekkere trek te stillen. Voor de rokers is er een rokers lounge.

Meer informatie en boeken

Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

Een hotel in Ouwe Syl volgeboekt? Deze huisdiervriendelijke accommodatie is van alle gemakken voorzien. Met koffie- en theefaciliteiten op de kamer kun je tussendoor altijd genieten van een heerlijk kopje koffie. Er is een bar en een terras aanwezig waar je een drankje kunt drinken. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Met een gevulde buik kun je het centrum van Leeuwarden verkennen of de omliggende dorpen nabij de hotels Ouwe Syl. Vaste klanten kunnen meesparen met het loyaltyprogramma. Je spaart op deze manier voor korting op je volgende verblijf.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Ouwe Syl en vind jouw ideale vakantie

Vanuit je hotel in Ouwe Syl kun je alle kanten uit. Je kunt een bezoekje brengen aan het Eise Eisinga Planetarium. Dit is het oudst werkende planetarium. Of wat dacht je van een bezoekje aan het Kaatsmuseum? Kaatsen is de volkssport nummer één in Friesland. Je leert niet alleen de omgeving van Friesland verkennen met een verblijf in hotels Ouwe Syl, maar met een bezoekje aan het Kaatsmuseum leer je ook meer over de Friese cultuur. Winkelen kan uitstekend in Dokkum of in het centrum van Leeuwarden. Proef de geschiedenis in Ouwe Syl.