Hotel Oosterwolde

Hotel Oosterwolde

Dit dorp gelegen in de provincie Friesland, ligt midden aan de turfroute. Een uitstekende uitvalsbasis om wandeltochten door het natuurgebied te maken. Fietsen kan natuurlijk ook. Hunebedden en Fochteloerveen liggen op een steenworp afstand van de hotels in Oosterwolde. Je kunt een verblijf boeken in het Fletcher Hotel-Restaurant de Zon, Bitter en Zoet of bij Hotel aan de Vaart. Een weekendje weg bij één van de hotels Oosterwolde staat garant voor een combinatie van natuur en uitstapjes. Laat je verrassen door de prachtige omgeving en kom tot rust in een hotel Oosterwolde.

Hotel Oosterwolde Fletcher Hotel-Restaurant de Zon

Je hoeft de deur niet meer uit wanneer je in dit hotel Oosterwolde verblijft. Je vindt hier alles onder een dak. Fitnessliefhebbers kunnen zich uitleven in de fitnessruimte van het hotel. Je kunt heerlijk genieten van de sauna en het solarium om vervolgens in een diepe slaap te vallen in één van de comfortabele kamers. Voordat je op pad gaat, kun je van een uitgebreid ontbijtbuffet genieten. Zo heb je genoeg energie voor de hele dag. In de knusse bar schuif je aan voor een lekker drankje. Voor de waterliefhebbers is er in de buurt van een hotel in Oosterwolde een aanlegplaats.

Meer informatie en boeken

Bitter en Zoet

Op zoek naar een modern ingericht verblijf met authentieke details? De kamers en appartementen liggen verspreid over drie woningen. Gezinnen kunnen gebruik maken van de ruime familiekamers, welke zijn uitgerust met een kitchenette. Natuurlijk is koken helemaal niet nodig, je kunt heerlijk eten in het restaurant om vervolgens uit te buiken in de gezellige lounge. Elke ruimte heeft een eigen kleurstijl. Zo verblijf je in dit hotel Oosterwolde altijd op een unieke hotelkamer. Ook voor wellnessfaciliteiten ben je hier je op de juiste plek. De Finse sauna staat al klaar voor gebruik.

Meer informatie en boeken

Hotel aan de Vaart

Als je op zoek bent naar hotels Oosterwolde, dan kun je op dit adres heerlijk ontspannen. Als je liever een keer fietst in plaats van wandelt, huur je hier eenvoudig een elektrische fiets. Het is dus helemaal niet nodig om zelf fietsen mee te nemen. Als je meerdere dagen de tijd hebt, kun je hier een compleet verzorgde vakantiereis boeken. Met een groep maak je dagelijks excursies naar de mooie plekken in de buurt. Elk jaar staan er nieuwe afwisselende excursies op het programma. Een vakantie in eigen land met leeftijdsgenoten is gezellig en dichtbij huis.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Oosterwolde en vind jouw ideale vakantie

De omgeving van deze plaats leent zich uitstekend voor het maken van verschillende uitstapjes. Niet alleen kun je de turfroute afleggen, maar ook de omliggende plaatsen bezoeken. In het dorp staat de Hoofdbrug over de Oosterlande Compagnonsvaart. Deze Hefbrug heeft slechts twee pylonen en bestaat geheel uit composiet. Dit is uniek, want het is de enige brug ter wereld die dit heeft. In de buurt van hotels Oosterwolde kun je goed golfen of een bezoek brengen aan de natuurgebieden. In Assen kun je uitstekend winkelen en in Drachten ervaar je het echte Friese gevoel.