Hotel Lauwersoog

Hotel Lauwersoog

De wind door je haren voelen, de zilte zeelucht opsnuiven en even weg uit de drukte van het stadsleven, regel je eenvoudig met het boeken van één van de hotels Lauwersoog. Deze plaats is voornamelijk bekend als vertrekpunt voor de veerdienst naar Schiermonnikoog. Het is een belangrijke vissersplaats en heeft zelfs een eigen visafslag. Met het boeken van een hotel Lauwersoog kun je deelnemen aan één van de vele activiteiten die deze plaats te bieden heeft. Wat dacht je van een korte rescueboot trip of een zeehondentocht. Natuurlijk mag een bezoekje aan het zeehondencentrum ook niet ontbreken.

Hotel het Klooster

Een originele overnachting in een hotel in Lauwersoog boek je bij deze accommodatie. Je verblijft in een voormalig klooster, welke geheel verbouwd is, en nu voorzien is van comfortabele kamers. Elke kamer heeft verschillende gedichten op de muur, vanuit je bed raak je niet uitgelezen. Aan alle details kun je nog zien dat het gebouw vroeger een klooster was. Dit maakt een hotel Lauwersoog overnachting erg speciaal. Na een dag aan de kust te hebben doorgebracht, rust je uit op het terras in de grote tuin. Je kunt heerlijke streekgerechten proeven, allemaal gemaakt met verse streek ingrediënten zoals verse vis.

Meer informatie en boeken

De Oude Smidse

Als je op zoek bent naar hotels Lauwersoog, welke geschikt zijn voor groepen, dan is een verblijf in de oude smederij een goede optie. Het heeft een bistro en restaurant waar je met de hele groep kunt aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. Na een leuke groepsactiviteit kun je met zijn allen bijkomen in de comfortabele hotel lounge. Niet alleen kun je hier voor groepen terecht, maar natuurlijk ook als stel of alleen. Heerlijk uitwaaien aan de kust en daarna slapen in een comfortabel bed kan hier perfect.

Meer informatie en boeken

Hotel Waddenweelde

Op zoek naar hotels in Lauwersoog met veel luxe? Je hebt hier alles wat je hartje begeert. Een zwembad om baantjes te trekken, wissel je af met een bezoekje aan de sauna. Zit je haar niet goed? Dan kun je in dit hotel Lauwersoog gewoon naar de kapper. Vervolgens kun je kiezen uit maar liefst drie restaurants waar je wilt gaan eten. Je kunt hier tevens arrangementen boeken, zoals het Wadlopen. En als je in de ochtend je gordijnen opzij schuift, kun je de zeehonden al zien. De natuur staat hier pal voor je neus.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Lauwersoog en vind jouw ideale vakantie

Als je de boten, die je vanuit je hotelkamer ziet, van dichtbij wilt bekijken dan kan dit bij de twee jachthavens van deze plaats. Je kunt zelf natuurlijk ook het water op met de vele excursiemogelijkheden die er zijn. Een rescuetocht om het eiland Schiermonnikoog is voor de echte avonturiers zeker een aanrader. Voor diegene voor wie het allemaal niet zo wil hoeft, er zijn ook gewone boottochten te reserveren. Je krijgt zo een goede indruk van wat de omgeving je te bieden heeft. Met het boeken van een hotel in Lauwersoog is het goed vertoeven aan de kust.