Hotel Hindeloopen

Hotel Hindeloopen

De plek waar je nog steeds stijlvolle klederdracht tegenkomt en huizen met karakteristieke geveltjes, is de stad Hindeloopen. Een verblijf in de hotels Hindeloopen is een goede afwisseling van water en historie. Tijdens een wandeling door het oude centrum kom je vele houten bruggetjes tegen en de mooie karakteristieke likhuisjes. Het lijkt net een filmdecor. Als je op zoek bent naar een geschikt hotel in Hindeloopen kun je logeren in Hotel aan de Wymerts, Hotel de Gulden Leeuw of Beach Hotel Vagilante. Vanuit deze hotels Hindeloopen ben je zo bij het Eerste Friese Schaatsmuseum of bij Museum Hindeloopen.

Hotel aan de Wymerts

Wanneer je een milieuvriendelijk hotel Hindeloopen zoekt, dan is logeren bij deze accommodatie een goed begin van je vakantie. Het gebouw is voorzien van zestig zonnepanelen die zorgen voor warm water en energie. Duurzaamheid en een klimaatneutraal hotel zijn de speerpunten. Je kunt in verschillende soorten kamers verblijven. Voor een gezin is de familiekamer en het appartement geschikt. In het bijbehorende restaurant kun je terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Je kunt je in de watten laten leggen door een schoonheidsspecialiste voor een ontspannende massage. Er zijn verschillende arrangementen te boeken.

Meer informatie en boeken

Hotel de Gulden Leeuw

Nabij de hotels Hindeloopen vind je deze accommodatie in het centrum van Workum. De moderne kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Na een goede nachtrust kun je in de aparte ontbijtzaal zelf je ontbijt samenstellen. Als het zonnetje schijnt, is het goed vertoeven op het ruime terras aan het marktplein. Je kunt hier heerlijk buiten lunchen. Voor het diner kun je in het bijbehorende restaurant terecht om vervolgens een drankje te drinken in de hotelbar. Deze is gemaakt in de stijl van een authentieke scheepssector. Wanneer je uit je hotelkamer loopt, sta je in het midden van het centrum.

Meer informatie en boeken

Beach Hotel de Vigilante

Voor een luxe overnachting in de omgeving van een hotel Hindeloopen kun je uitgebreid genieten van alle faciliteiten van dit logement. Je vindt hier alles onder een dak. Je kunt fietsen huren om de omgeving te verkennen of je geniet van het strand aan de IJsselmeer. Met het zandstrand en de boulevard is het net alsof je in het buitenland op vakantie bent. Aan de kinderen is ook gedacht. Er zijn bowlingbanen, spelletjes, een poolbiljart, een lounge met televisie en een ijssalon.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Hindeloopen en vind jouw ideale vakantie

Vanuit je hotel Hindeloopen kun je perfect de stad ontdekken. Je kunt hier mooie wandelingen maken door het oude centrum, waar je een goed idee krijgt van de stadshistorie. Jaarlijks worden er hier wedstrijden skûtsjesilen gehouden in de oude haven. Bijzonder om deze populaire Friese activiteit een keer van dichtbij te zien. Met het toeristentreintje zie je de bijzondere gebouwen van de stad en bij het zandstrand kun je uitstappen om heerlijk van het zonnetje te genieten. Een verblijf in een hotel in Hindeloopen biedt een stukje historie afgewisseld met ontspanning en vele uitjes. Kom hier ook genieten.