Hotel Heeg

Hotel Heeg

Als je op zoek bent naar een watersportvakantie, dan ben je in deze watersportplaats op het juiste adres. Hier liggen één van de grootste binnenmeren van Europa, namelijk het Heegermeer. Er zijn diverse jachthavens en werven waar je de mooiste boten kunt zien. Je vindt er knusse restaurants aan het water en vele watersportvoorzieningen. Als je een overnachting in een hotel in Heeg zoekt, dan kun je terecht bij Stayokay Sneek, Buitenplaats T Ges en Hotel Herberg Joure. De echte daredevils kunnen aan het Heegermeer Fly Boarden. Maar natuurlijk kun je hier ook zeilen of een rondvaarttocht maken.

Stayokay Sneek

Een voordelig hotel Heeg boek je bij deze hostelketen. Het ligt aan de Haukesloot en heeft een gezellig watersportcafé. Het verblijf is altijd inclusief ontbijt. Voor gezinnen zijn er ruime acht persoonskamers waar je met het hele gezin kunt genieten van een watersportvakantie. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats en speelhoek. In de ruime tuin kunnen ze naar hartenlust spelen en onder toeziend oog van de ouders op het terras. Bij de receptie kun je electrosloepen, waterfietsen of kajakken huren. Dit is één van de kindvriendelijkste hotels in Heeg.

Meer informatie en boeken

Buitenplaats T Ges

Dit watersporthotel biedt uitzicht over de Haukesloot. Vanuit je kamer, maar ook vanuit het sfeervolle terras kijk je uit over het kabbelende water. Er zijn hier diverse watersportarrangementen te boeken om je vakantie zo leuk mogelijk te maken. De kamers zijn modern ingericht en het ontbreekt je er aan niets. In de ochtend start je de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet zodat je voldoende energie hebt om op pad te gaan. De omgeving van de hotels Heeg kun je verkennen op het water door een boot te huren of met de fiets.

Meer informatie en boeken

Hotel Herberg Joure

Zijn alle kamers volgeboekt van de hotels Heeg? Dan is overnachten in Joure een prima alternatief om Heeg te verkennen. Je overnacht in een monumentaal gebouw, waar alle kamers voorzien zijn van een Friese naam. Na een goede nachtrust op bedden van Friese makelij, ontbijt je in de gelagkamer en geniet je van een Fries ontbijt. Als je een hotel Heeg zoekt voor een grote groep, dan kun je deze accommodatie privé reserveren voor de hele groep. Om optimaal te genieten van je verblijf kun je diverse arrangementen boeken zoals een fietsarrangement.

Meer informatie en boeken

Vergelijk de hotels in Heeg en vind jouw ideale vakantie

Met een verblijf in een hotel Heeg ga je een heerlijke vakantie aan het water tegemoet. In de zomerperiode zijn er veel voorstellingen in het dorp. Je kunt wandelingen maken door het centrum van het dorp, waar je de rijke historische gebouwen kunt bewonderen en een bezoekje aan de galerie kunt brengen. Hotels Heeg zijn het hele jaar te boeken. Ongeacht het jaargetijde is er genoeg te beleven en te doen in deze plaats wat op steenworp afstand van het drukkere Sneek ligt. Je kunt hier genieten van de rust, maar ook de drukte van de stad opzoeken.